Udlejning af skibscontainere og køreplader mm.

Skibscontainere – levering,
afhentning og opbevaring

Indhent tilbud

Udlejning og salg af skibscontainere til erhverv

Ud over udlejning og salg tilbyder vi naturligvis også levering, afhentning og opbevaring af din skibscontainer. Ved udlejning og salg fås vores skibscontainere i alle typer og størrelserne 6’, 8’, 10’, 20’ og 40’. Derved kan du altid finde en skibscontainer, der opfylder dit behov.

Som professionel transportvirksomhed garanterer vi, at din skibscontainer bliver leveret og afhentet til tiden. Til levering og afhentning anvender vi vores egne kranvogne.

På vores egen plads kan vi tilbyde opbevaring af skibscontainere. Pladsen er aflåst udenfor vores åbningstid, og er derfor en sikker løsning. I den forbindelse sørger vi for de rette omgivelser, så skibscontaineren er i samme stand, som da du afleverede den. Vi sørger naturligvis for hurtig og effektivt at levere skibscontaineren tilbage til dig, når du skal bruge den.

Vores skibscontainere

Standardcontainere

Som navnet afslører er standard containeren den mest anvendte – den dækker de fleste behov. Containeren er opbygget i stål og de fleste har krydsfinérgulv. Standardcontaineren har døre i den ene ende.

Ekstra døre

Standard containeren fås også i varianter med flere døre. Afhængig af behovet kan du få din container med ekstra døre i siden, eller i enden.

Isoleret

Vores isolerede containere har en kraftig isolering og klarer derfor de fleste temperatursvingninger.

Køl og frost

Vores køl- og frostcontainere er temperaturkontrollerede.

Nemt, sikkert og enkelt

Har du brug for opbevaring, men tænker ikke at en skibscontainer er den rette løsning, tilbyder vi også at være dit eksterne lager.
Se mere om mulighederne for opbevaring og lagerhotel.

Har du brug for hjælp? – Lad os ringe dig op

Kontaktform