Køreplader

Køreplader i plast og jern

Leje af køreplader

At beskytte underlaget under sin opgaver er mindst lige så vigtigt som at løse selve opgaven. Hos Poul Schou tilbyder vi levering, udlejning og afhentning af køreplader i plast eller jern til både privat – og erhvervsmæssigt brug til f.eks. kørepladevej, under containere og over huller i underlaget.

Vi udvælger vores plader ud fra krav om kvalitet, stabilitet, holdbarhed og bæreevne. Pladerne kan fås i plast, der måler 1×3 meter med 9 mm tykkelse, og i jern der måler 2×3 meter med 14 mm. tykkelse. Desuden er alle vores køreplader CE-godkendte, så vi sikrer dig den bedste kvalitet.

Ved levering af eksempelvis maxicontainere, hvor underlaget skal beskyttes, er lette plastkøreplader ideelle, idet kørepladerne kan medbringes i samme transport som containeren.

Vi leverer altid til tiden

Uanset om pladerne skal leveres hjemme eller på byggepladsen, så garanter vi en hurtig og punktlig levering. Alt afhængig af antal køreplader og dage de skal lejes, kan vi finde en løsning, der passer til dig. 

Kontakt os endelig for at høre mere.

Anvendelse af køreplader

Oftest anvender man køreplader for at beskytte underlaget når vi kører tung transport ovenpå det

Nogle steder ville vi slet ikke kunne komme uden plader til at beskytte underlaget, og slet ikke i de regnfulde sæsoner på året, hvor underlaget er helt blødt. Desuden bruger vi dem også så de store biler kan komme op af huller igen.