Skibscontainer

Lej din container hos os

Køb og leje af opbevaringscontainere til erhverv og private

Ved udlejning hos Poul Schou tilbyder vi opbevaringscontainere i alle typer og størrelserne 6, 8, 10, 20 og 40 fod. Om den skal bruges som lagercontainer på en byggeplads, i privaten eller som en slags ekstern lagerplads hos os, så hjælper vi dig.

Ud over udlejning og salg tilbyder vi naturligvis også levering, afhentning og opbevaring af din skibscontainer. Som professionel transportvirksomhed garanterer vi, at din skibscontainer bliver leveret og afhentet til tiden. Til levering og afhentning anvender vi vores egne kranbiler.

På vores egen plads kan vi tilbyde opbevaring af skibscontainere. Pladsen er aflåst udenfor vores åbningstid, og er derfor en sikker løsning. I den forbindelse sørger vi for de rette omgivelser, så skibscontaineren er i samme stand, som da du afleverede den. Vi sørger naturligvis for hurtig og effektivt at levere skibscontaineren tilbage til dig, når du skal bruge den.

Nemt, sikkert og enkelt

Vi både leverer og afhenter lagercontainere for dig, og sørger for at den kan låses forsvarligt, så indholdet forbliver sikret.
Har du brug for yderligere opbevaringsplads eller lagerhotel, så kan du læse mere om vores lagerpladser her.

Om du vil købe eller leje en skibscontainer hos os, så giver vi dig gerne et godt tilbud på en løsning der passer til dit opbevaringsbehov.

Typer af skibscontainere

Standardcontainer
Som navnet afslører er standard containeren den mest anvendte – den dækker de fleste behov. Containeren er opbygget i stål og de fleste har krydsfinérgulv. Standardcontaineren har døre i den ene ende.

Ekstra døre
Standard containeren fås også i varianter med flere døre. Afhængig af behovet kan du få din container med ekstra døre i siden, eller i enden.

Isoleret
Vores isolerede containere har en kraftig isolering og klarer derfor de fleste temperatursvingninger. Vi har også isolerede container med strøm.

Køl og frost
Køl- og frostcontainere er temperaturkontrollerede.